Aamiainen klo 7:30: 2 real ruisleipää, 2 viip 5% aamupalajuustoa, tomaatti, kahvia
Lounas klo 12: 2 suurta porkkanaa, 4 eineslihapullaa, 2 palaa realia, tomaatti
Välipala klo 17: nutrilett-patukka
Päivällinen klo 21:30: saarioisten kinkku-pekoniruukku, 2 porkkanaa, 1 real.

Tänään tein aamupäivän töitä kotona, mikä oli miellyttävää ja tehokastakin, ja menin vasta yhdeksi työpaikalle palaveriin. Pyöräilin töihin, vaikka tihuutti. Ostin viime syksynä sadeviitan ja olen nyt todennut, että sen alla todellakin pysyy kuivana. Pienen sateen ei siis tarvitse olla tekosyynä sille ettei pyöräilisi...ja tänäänkin ilma oli niin ihanan raikas ja tuoksuva, että pyöräily oli sateesta huolimatta ihan nautinnollista.

Viime yönä taas työasiat stressasivat jonkin verran, siis valvottivat, mutta muuten olen pääsemässä parempaan työvireeseen, vaikka innostukseen onkin vielä pitkä matka :o)

Työpäivän jälkeen kävin katsomassa Edith Piaf -elokuvan - ei ollut kiire tyhjään kotiin kun siippa on työreissussa, ja muutenkin halusin nähdä ko. leffan. Hyvä elokuva, riipaiseva ihmiskohtalo, kannatti nähdä...silti kaikesta huolimatta leffa jäi minusta jotenkin kumman ulkokohtaiseksi eikä koskettanut niin paljoa kuin tarinan perusteella olisi voinut, johtuiko sitten loputtomasta aikapoukkoilusta vai oliko syy vaan minun korvieni välissä.