Maanantaiaamun paino: 92,6
Eli pudotusta 400 g - kaikesta huolimatta.
Työmatkalla tuli kuitenkin syötyä ja juotua...esim. tiistai-illan buffetissa...yritin tosin rajoittaa syömistä, mutta viiniä meni noin neljä lasia....kotimatkalla pari olutta...jne. Kun tulin kotiin torstaina, repsahdin illalla juomaan valkoviiniä ja sitä meni ehkä puolitoista pulloa, ihan vaan siipan vieressä sohvalla Uneton Seattlessa nyyhkyleffan äärellä. Juominen liittyi varmaan stressin laukeamiseen kotiin päästyä. No, tällaisenä yksittäistapauksena asia okei ja katson eteenpäin, mutta on kuitenkin sellainen juttu johon on syytä elämäntapamuutoksessa kiinnittää huomiota. Eli se miksi tarviin alkoholia stressin laukaisuun, ja toimisiko joku muu.

Viikonloppuna söin hyvin ja terveellisesti enkä juonut alkoholia. Tein mm. tzatzikia paksusta turkkilaisesta jogurtista, tosi hyvää. Siivosin sekä kotona että mökillä, tein puutarhatöitä.  Lauantaina olin  ystäväni kanssa kansallispuistossa, patikoitiin metsässä muutama tunti, juotiin kahvit luonnon helmassa...käki kukkui raivoisasti. Oli mukavaa.

Nyt pitää taas palata arkeen ja töihin. Työjutut tympii mua enemmän kuin laki sallii. Onneksi kesälomaan ei ole enää kuin muutama viikko!