Punnituspäivä: aamun paino 95,4. Pudotusta 0,4 kg. Ihan jees.
Viikonloppu kului ystävän mökillä, minne lähdin perjantaina töistä suoraan. Mukavan leppoisa viikonloppu. Lauantaina kävimme sienimetsässä, mutta laihoin tuloksin. Sateista huolimatta syötäviä sieniä ei oikein löytynyt. Molempina iltoina saunoimme ja minä myös pulahdin useita kertoja viileään järveen, kävin toki myös aamu-uinnilla molempina aamuina. Aion nyt jatkaa syksyyn viileissä vesissä käymistä, siitä tulee niin mahdottoman hyvä ja rentoutunut olo! Sunnuntaina patikoimme luontopolun metsässä ja kävimme kotimatkalla Retretissä, jonka tämänkesäinen näyttely oli ookoo muttei sen enempää.
Syömäpuolella pieniä lipsahduksia kuten grillimakkara ja pari tölkkiä olutta, muttei mitään isompaa.
Nyt pitää taas aloitella työviikkoa, josta taitaakin tulla melko kiireinen.

...tiistaiaamuna, maanantaista 18.8.:

Söin aamiaiseksi kaurapuuroa kuten nykyään joka aamu. Voi olla, että jossain vaiheessa kyllästyn, nyt tuntuu että puurosta saa mahaan miellyttävän lämpimän klöntin joka pitää vähin kalorein nälän poissa pitkään. Lisään puuroon toisinaan marjoja tai marjakeittoa - joskus voisilmän!

Töissä oli kollegan leipomaa mustikkakakkua, sitä maistoin sosiaalisten paineiden alla pienen palan.
Lounaaksi Saarioisten kanakeittoa, 2 palaa jälkiuunileipää, pari kirsikkatomaattia ja viinirypäleitä.

Töissä vierähti 1,5 h ylitöiden puolelle, lähdin vasta puoli kuuden maissa. Sitten vaatekaupoille tyttären kanssa , joka tarvitsi uudet farkut ja sukkia, ja itsellekin tarttui mukaan KappAhlista kivan näköinen pusero joka oli alennusmyynnissä.

Pyöräilimme kotiin, söimme siipan tekemää pastamössöä, kävimme saunassa ja katselimme olympialaisten jälkeen boksissa olleen hyvän elokuvan Operaatio Donnie Brasco (starring Al Pacino, Johnny Depp).

Kalorit: n. 1450 Liikunta: 20 min reipasta pyöräilyä.