Neljän viikon loma pidetty ja nyt olen ollut jo viikon takaisin töissä. Blogimerkintöjäkään ei ole tullut yli kuukauteen. Täytyy myöntää että loman myötä painonhallintaprojekti unohtui, enkä laskenut syömisiäni enkä juomisiani. Helpotus oli suuri kun tänä aamulla vaaka näytti että paino oli kaikesta huolimatta noussut vain 400 grammaa. Tulin iloiseksi, koska en ollut käynyt muutamaan viikkoon vaa'aalla ja olin henkisesti valmistautunut huonompiinkin uutisiin. Tästä on hyvä jatkaa projektia.

Loma oli mukava ja rentouttava. Sopivassa suhteessa reissua ja kotona oloa, ohjelmoitua ja ohjelmoimatonta. Oikeastaan vieläkin enemmän voisi pyrkiä jättämään ohjelmoimatonta ja tekemätöntä aikaa, nytkin pyrin siihen, mutta kummasti sitä ohjelmaa aina ilmestyi enkä sitten kuitenkaan päässyt oikein todella joutilaaseen oloon. Ehkä säätkin vaikuttivat, jos olisi ollut hellettä niin olisin taatusti maannut laiskana auringossa. Muuten säät eivät tahtia haitanneet. Pääasia, ettei ollut kylmää ja koleaa.

Aika paljon tähän loma-aikaan sisältyi mukavia terassi-iltoja olut- ja siiderituopposten ääressä, grillaamista takapihalla, mökillä muurinpohjalettuja hillon kera ja grillimakkaraa...onneksi tuhot eivät kuitenkaan ollut tuon suuremmat. Nyt alan taas tietoisesti keventää.