Aamiaiseksi Nallepuuroa ja pyörällä töihin. Aamupäivällä 2,5 tunnin strategiapalaveri ilahduttavan mukavassa hengessä.Lounaaksi, vieläkin, edelleen hyvää kukkakaali-vuohenjuustokeittoa ja ruisleipää vähärasvaisen sulatejuuston kera, ynnä porkkana.

Iltapäivällä suunnittelin venäläisen työkaverinin kanssa syksyn liikuntaa kansalaisopiston ryhmissä. Minä ehdotin latinobiccia ja hän periaatteessa innostui. Hän ehdotti puolentoista tunnin ohjattua kuntosalitreenia lauantai-aamupäivisin. Tuona aikana minä teen yleensä viikkosiivousta tai nautin kiireettömästä ja aikatauluttomasta lauantaiaamusta, mutta tuumasin kuitenkin, että miksen voisi tehdä siivoukset muunakin aikana. Ilmoittautuminen on ensi maanantaina, toivottavasti mahdumme haluamiimme ryhmiin.

Töiden jälkeen tyttären kanssa kahvilassa: pieni latte ja täytetty patonki. Tytär oli suorittanut hygieniapassin ja aikoo hakea viikonlopputöitä helsinkiläisestä funkkiskahvilasta. Ilahduttavaa oma-aloitteisuutta!

Illalla ei ihmeitä, kävimme ostamassa Prismasta uuden kahvinkeittimen (MoccaMaster) aamulla hajoittamani tilalle (lasikannu putosi tiskialtaaseen - okei, uuden lasikannun olisi kyllä saanut tilalle mutta nykyinen kahvikeitin on palvellut jo yli kymmenen vuotta, joten päätimme vaihtaa koko keittimen). Iltapalaksi vielä leipää ja eineslihapullia ja Ehrmanin maitorahkaa ja banaani.

Kalorit: n. 1400, liikunta: 20 min pyöräilyä.