Eilen oli mukavan suunnittelematon päivä. Siippa lähti aamulla reissuun, palaa vasta torstaina (no se oli ihan suunniteltua). Aamulla istuin pihassa liotellen jalkojani vadissa ja kuunnellen linnun laulua. Nautin täysin siemauksin tästä lämmöstä ja auringosta, kuumuus ei haittaa! Pikaisen suihkun jälkeen pyöräilin kaupunkiin ja olin harrastamani yhdistyksen järjestämällä parin tunnin laivaristeilyllä. Oli hauska katsella kotikaupungin tuttuja paikkoja eri perspektiivistä. Puhe pulppusi ja ihmiset viihtyivät.

Risteilyn jälkeen kuljeskelimme vielä kaupungilla ja istuimme katukahvilassa yhdistystuttavani kanssa, joukkoon liittyi myös tyttäreni. Alkuillasta kävimme tyttären kanssa hänen toiveestaan katsomassa elokuvan Ocean's 13 (ihan viihdyttävä). Olimme varanneet illaksi hyvää syötävää: ananaksen, verkkomelonia, persikoita, mansikoita, camembert-juustoa, patonkia jne...ja kevytjäätelöä...ja pari siideriä. Niitä sitten nautimme katsellen Tarantinon huippuhyvää elokuvaa Jackie Brown. (Päähenkilö minun ikäiseni...samaistuin hänen epätoivoonsa täysin)...Oikea leffaputki-ilta siis. Kalorit meni selkeästi yli normin, mutta tänään taas takaisin ruotuun.

Työstressi jatkuu. Työasiat pyörivät päässä näköjään viikonloppunakin. Nyt kun lomaan on kaksi viikkoa täytyy tehdä lähes minuuttiaikataulu tekemisilleen että ehtii kaiken. Sen lisäksi vielä stressi joka aiheutuu työpaikan ilmapiirijutuista jne, jotka vie uskomattoman paljon energiaa - valitettavasti vain henkistä. Jos stressaamiseni polttaisi kaloreita niin olisin hoikka tyttö!